Benieuwd naar onze activiteiten voorjaar 2021?

Dankzij de vele actieve vrijwilligers (ouders, partners, mensen met autisme en andere persoonlijk betrokkenen) worden er het komend voorjaar opnieuw tal van activiteiten over heel Vlaanderen georganiseerd, zowel live als online.

VVA-activiteiten zullen de komende periode opnieuw op een andere manier verlopen. Om een verdere verspreiding van COVID-19 tegen te gaan zijn we samen verantwoordelijk: organisatoren én deelnemers. De nodige info over de veiligheidsmaatregelen kan je hier lezen.

Momenteel kunnen we nog geen live activiteiten organiseren, dus hebben we in januari een online aanbod voorzien. Van zodra we elkaar opnieuw live mogen ontmoeten, willen we, in de mate van het mogelijke, onze live activiteiten laten doorgaan, natuurlijk met navolging van de coronamaatregelen die van toepassing zijn. Als actviteiten toch niet live kunnen plaatsvinden zorgen we, in de mate van het mogelijk, voor een online alternatief. 

Inschrijving verplicht!

Om aan de nodige maatregelen in verband met het coronavirus te kunnen voldoen, social distance te kunnen garanderen en omwille van organisatorische redenen, is inschrijven voor al onze activiteiten verplicht.

Werp een blik op ons online aanbod en op onze live activiteiten in het voorjaar 2021.
We ontmoeten je graag op een veilige manier tijdens onze activiteiten! Tot dan!

FacebookTwitterShare