Regio- en online activiteiten

Regioactiviteiten zijn vóór, door en gericht op persoonlijk betrokkenen, bv. ouders, familieleden, vrienden … en personen met autisme. Deze activiteiten kunnen verschillende vormen aannemen, o.a. een infoavond ingeleid door een ervaringsdeskundige of een beroepskracht, een inspirerend ervaringsverhaal, een praatavond rond een bepaald thema ... De klemtoon ligt op het wederzijds uitwisselen van ervaringen.

Praatavonden en ontspannende activiteiten zijn gratis.
Alle andere activiteiten zijn enkel gratis voor leden van VVA, niet-leden betalen 10 euro, tenzij anders vermeld.
Onze activiteiten starten stipt op tijd, het beginuur staat vermeld bij elke activiteit.
Inschrijven is verplicht voor alle activiteiten.

Activiteiten op locatie

We plannen nog steeds activiteiten op locatie in. Deze activiteiten vind je via de knop Activiteiten bovenaan in het menu. Wanneer de Covid19-maatregelen het op locatie samenkomen niet mogelijk maken, trachten we zoveel mogelijk de live activiteiten te vertalen naar een online alternatief.  Wanneer je ingeschreven bent voor een activiteit word je hier van op de hoogte gebracht.

Online aanbod

Sommige regioactiviteiten worden online ingepland of worden omgezet naar online wanneer een zaal wordt geannuleerd, een spreker of regioverantwoordelijke dit vraagt of als er te weinig deelnemers zijn die willen komen op locatie. Bekijk de online activiteiten via de knop Online Activiteiten bovenaan in het menu.

FacebookTwitterShare