Vacature: Algemeen Directeur (M/V/X)

De Vlaamse Vereniging Autisme (VVA) brengt mensen met autisme, hun ouders, familie en sociaal netwerk samen.

VVA wil onze samenleving motiveren en activeren zodat mensen met autisme en hun omgeving zichzelf kunnen zijn, vertrekkend vanuit hun kwaliteiten en rekening houdend met hun specifieke noden.

Ons ideaal is een samenleving die openstaat voor alle facetten van autisme en waar diversiteit als een meerwaarde wordt ervaren.

Onze activiteiten hebben als doel ervaringsuitwisseling te realiseren. Dit doen we door het opzetten van allerlei activiteiten, zoals regiobijeenkomsten, basiscursussen, bondgenotenwerking,… waar we mensen met autisme en hun netwerk samenbrengen.

Daarnaast willen we ook de maatschappij sensibiliseren zodat mensen met autisme begrepen worden en de mogelijkheid hebben om hun talenten ten volle in te zetten in onze samenleving.

Om deze missie verder uit te dragen en de groei van de organisatie te verstevigen, is Vlaamse Vereniging Autisme op zoek naar een Algemeen Directeur.

Bekijk de vacature

Interesse?

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel, overtuig ons met je motivatiebrief en stuur deze samen met je CV door naar Kris Janssens – voorzitter van onze Raad van Bestuur - op het mailadres rvb@autismevlaanderen.be.

Solliciteren kan tot 10 april 2022

Wil je meer informatie over de functie of de selectieprocedure, neem dan contact op met Kris via het bovenstaand mailadres.

FacebookTwitterShare