Zet alvast onze activiteiten najaar 2020 in jouw agenda

Ondertussen komt het maatschappelijk leven terug op gang en kunnen we weer stilaan activiteiten plannen. Tijdens de voorbije periode gingen we op zoek naar hoe we onze werking vorm kunnen blijven geven in deze veranderende realiteit en ontwikkelden we ook een online aanbod.

Dankzij de vele actieve ouders, partners, mensen met autisme en andere persoonlijk betrokkenen worden er het komend najaar opnieuw tal van activiteiten over heel Vlaanderen georganiseerd, zowel live als online.

VVA-activiteiten zullen de komende periode wel op een andere manier verlopen. Om een verdere verspreiding van COVID-19 tegen te gaan zijn we samen verantwoordelijk: organisatoren én deelnemers.

Al onze activiteiten zijn daarom onder voorbehoud en kunnen  enkel doorgaan als voldaan kan worden aan de voorwaarden die op dat moment van toepassing zijn in verband met het coronavirus. De nodige info over de veiligheidsmaatregelen kan je hier lezen. 
 
Om aan de nodige maatregelen in verband met het coronavirus te kunnen voldoen en social distance te kunnen garanderen, is inschrijven voor al onze activiteiten verplicht. Vanaf begin augustus 2020 zal het mogelijk zijn om via de website in te schrijven voor onze activiteiten.

Werp een blik op onze activiteiten in het najaar 2020. We ontmoeten je graag op een veilige manier tijdens onze activiteiten! Tot dan!

FacebookTwitterShare