Zet alvast onze activiteiten van voorjaar 2022 in jouw agenda

Onze planning voor 2022 kreeg ondertussen weer vorm. Dankzij de vele actieve ouders, partners, mensen met autisme en andere persoonlijk betrokkenen worden er de komende maanden opnieuw tal van activiteiten over heel Vlaanderen georganiseerd, zowel live als online. Hou onze website en Facebookpagina in de gaten voor extra activiteiten of voor aanpassingen aan activiteiten. Activiteiten op locatie die omwille van een bepaalde reden niet kunnen doorgaan, worden - indien mogelijk - zoveel mogelijk omgezet in een online alternatief. Wanneer er iets verandert bij de activiteiten waarvoor je inschreef, word je hiervan op de hoogte gebracht per mail.

Al onze activiteiten zijn nog steeds onder voorbehoud en kunnen  enkel doorgaan als voldaan kan worden aan de voorwaarden die op dat moment van toepassing zijn in verband met het coronavirus.

Om aan de nodige maatregelen in verband met het coronavirus te kunnen voldoen en social distance te kunnen garanderen, blijft inschrijven voor al onze activiteiten verplicht. Hou je steeds aan de huidig geldende maatregelen.

Werp een blik op onze activiteiten in het voorjaar van 2022. We ontmoeten je graag op een veilige manier tijdens onze activiteiten! Tot dan!

FacebookTwitterShare

Ontdek ook