Wonen

Activiteiten over dit thema

06
oktober

Deze activiteit is volzet.
Het is wel nog mogelijk om je in te schrijven op de wachtlijst. Laat jouw gegevens achter op de wachtlijst als we je mogen contacteren indien deze activiteit opnieuw georganiseerd zou worden. 
Je wordt naar de wachtlijst doorverwezen, nadat je het onderstaande inschrijvingsformulier hebt ingevuld.

Een duidelijk huis waar je tot rust kan komen en jezelf kan zijn. Kan je door de inrichting van je huis en door visualiseren het leven gemakkelijker maken voor iemand met autisme? Wat is het effect hiervan op deze persoon? Wat werkt en hoe realiseer je het?
Inge is architect en interieurvormgever bij MiiLD en Sofie is interieurinrichter bij HUS design. Beide zijn ze ervaringsdeskundige mama's van bijzondere kinderen. Ze vertrekken vanuit hun eigen verhaal en koppelen dit aan hun ervaringen en expertise als ontwerper voor mensen met autisme. Ze leggen uit waarom het belangrijk is om thuis echt jezelf te kunnen zijn en hoe je dit met de bijzondere noden van een persoon met autisme kan combineren. Ze geven heel wat theoretisch onderbouwde praktische tips en inzichten waar je zelf mee aan de slag kan in je eigen huis/school/werkplek. Er is ook ruimte voor het uitwisselen van eigen ervaringen en het stellen van vragen.

Sofie Pauwels
Inge Hens