Be Aut'hentic

Mensen met autisme denken, voelen en communiceren anders. Da’s niet altijd makkelijk, maar wel altijd écht. Hun onverbloemde, unieke en aandachtige blik toont ons hoe kleurrijk de wereld kan zijn. Daarom deze warme en welgemeende oproep: wees gewoon wie je bent en toon ook jouw kleuren tot iedereen ze kent.

Wil je graag jouw authentieke verhaal en unieke kleuren met ons delen? Ken je een persoon met autisme wiens kleuren je ongelooflijk bewondert? Laat het ons weten via marjan@autismevlaanderen.be.

Be Aut'hentic Kaartjes

We stellen de digitale kaartjes tijdelijk beschikbaar voor iedereen die nog iemand in de verf wil zetten.

Download de digitale Be Aut'hentic Kaartjes

 

FacebookTwitterShare
Toon je kleur op Facebook

Laat iedereen weten dat jij begrip hebt voor de kleurrijke wereld van mensen met autisme en installeer het #IamAuthentic-kader op je Facebook profielfoto.

Be Aut'hentic Radiospot

Van 30 maart t.e.m. 3 april is onze 'Be Aut'hentic' spot op radio te beluisteren. Gemist?

Beweeg voor autisme

Moving Lives en Vlaamse Vereniging Autisme roepen met 'Move4autism' iedereen op om meer te bewegen. Laten we samen voor 15.000 km gaan! Doe mee op jouw authentieke, kleurrijke manier en neem een deel van de kilometers voor jouw rekening door te wandelen, lopen of fietsen! Goesting?

Be Aut'hentic wenskaart

Ben jij trots op jouw familie, vriend, leerkracht, partner ...? Bezorg hem of haar een kleurrijke wenskaart en toon zo hoe écht en waardevol jullie band is.

Lid worden

Steun onze vereniging met jouw lidmaatschap! Je krijgt er heel wat voor terug: kijk maar even.

Word vrijwilliger

We zijn steeds op zoek naar mensen die de handen uit de mouwen willen steken, en dat kan op heel wat uiteenlopende manieren. Heb jij zin om mee te werken aan een autismevriendelijke samenleving?

Steun autisme

Je kan ons op verschillende manieren een financieel steuntje in de rug geven. Alvast bedankt!