Ik wil een Music for Life Actie opzetten!

  1. Surf naar onze publieke pagina van Vlaamse Vereniging Autisme op de Music for Life website.
  2. Klik op Organiseer een actie, de knop rechts.
  3. Om een actie aan te maken, moet je eerst een VRT profiel aanmaken als je dat nog niet hebt.
  4. Omschrijf jouw actie, vervolledig het invulformulier en verstuur het formulier
  5. Laat ons via sofie@autismevlaanderen.be weten dat je een actie ten voordele van Vlaamse Vereniging Autisme doet, dan kunnen wij jouw actie ook in the picture zetten. (wij krijgen geen automatisch mailtje van Studio Brussel)
  6. Vergeet niet om jouw eigen evenement aan te maken op Facebook en VVA als mede-organisator aan te duiden, dan wordt jouw bereik veel groter!
    Neem foto’s tijdens je voorbereidingen en evenement, bezorg ons foto’s en filmpjes, dan kunnen wij jouw actie voor- of achteraf nog eens in de spotlights zetten op onze Facebookpagina.
  7. Schrijf de opbrengst over naar de Koning Boudewijnstichting met de gegevens die je in je dashboard vindt, deze stort alles begin volgend jaar door naar VVA
  8. Laat VVA weten hoeveel de opbrengst voor jouw actie was, dan kunnen wij jou uitgebreid bedanken!

Brengt jouw actie meer dan 1000 euro op, dan kunnen wij in een school naar keuze een Inleefsessie Autisme kado komen geven als warm dankjewel! *

* De inleefsessie Autisme wordt ingepland in samenspraak met VVA en in de loop van het jaar 2020. Hierbij wordt rekening gehouden met de planning van de normale activiteiten van VVA en de agenda van onze vrijwilligers.

FacebookTwitterShare