KEIvoorAutisme

Dit jaar organiseren we de campagne #KEIvoorAutisme voor de derde keer samen met onze partnerorganisaties: Participate vzw, Liga Autisme Vlaanderen en sterkmakers in autisme.

Het doel van deze campagne: een stimulans geven aan de autismevriendelijkheid in Vlaanderen door autisme en autismevriendelijkheid op een kleurrijke, diverse, concrete en positieve manier in beeld te brengen. En dat doen we dit jaar samen, want samen zijn we sterker, samen vullen we elkaar aan en kunnen we meer bereiken. We streven immers allemaal naar hetzelfde doel: meer begrip en vriendelijkheid voor mensen met autisme en hun omgeving.

Onze KEIvoorAutisme campagne is daarom toegankelijk voor iedereen. Het is een campagne waarin we iedereen die iets betekent voor een ander eens letterlijk en figuurlijk willen tonen: "Jij bent een kei in wat je doet! Bedankt!" En het leuke is dat je er geen kunstenaar of schrijver voor hoeft te zijn. Iedereen kan meedoen. Elke steen is uniek en authentiek.

Wil jij ook graag jouw KEIvoorAutisme bedanken of bejubelen? Lees alles over onze campagne en bekijk het stappenplan op www.keivoorautisme.be.

FacebookTwitterShare