Lid worden van VVA

We willen als Vlaamse Vereniging Autisme het verschil maken en meer begrip creƫren voor mensen met autisme en hun netwerk. Wil jij graag mee bouwen aan een autismevriendelijke samenleving?
Wordt dan lid van onze vereniging.

Iedereen kan lid worden van VVA

Heb je zelf autisme, ben je (groot)ouder, kind, partner, brus van een autistisch persoon of ben je professioneel betrokken bij autisme? Onze organisatie staat open voor iedereen. Daarom hebben we verschillende soorten lidmaatschappen.

Gezinslidmaatschap

Ben je persoonlijk betrokken bij autisme als (groot)ouder, partner, brus of heb je zelf autisme dan kan jij en al je gezinsleden lid worden van VVA. We houden het lidgeld bewust heel laag voor het hele gezin.

Voor 30 euro is jouw gezin een jaar lang lid van VVA. Je ontvangt gratis het VVA-magazine. Je mag gratis of met korting deelnemen aan onze activiteiten.
Woon je in een ander land van de Europese unie dan ontvang je het magazine digitaal.

Elk seizoen brengt VVA een gevarieerd aanbod aan activiteiten over autisme. Hierin staat luisteren, ontmoeten en ervaren centraal. Onze activiteiten zijn zowel live als online. Je kan deelnemen aan praatgroepen over een specifiek thema, een inleefsessie autisme bijwonen, luisteren naar een getuigenis of een cursus volgen.

Schrijf je in via onderstaande knop:

Ik wil lid worden als gezin

Steunend lidmaatschap

Wil je graag alle voordelen van een gezinslidmaatschap en kies je ervoor om VVA extra te steunen? Dan is een steunend lidmaatschap iets voor jou.

Voor 75 euro is jouw gezin een jaar lang lid van VVA. Je ontvangt gratis het VVA-magazine. Je mag gratis of met korting deelnemen aan onze activiteiten.
Woon je in een ander land van de Europese unie dan ontvang je het magazine digitaal.

Ten laatste in maart van het volgend jaar ontvang je een fiscaal attest ter waarde van 45 euro. Dat attest geeft recht op een belastingvermindering van 45% op het totaalbedrag van je gift.

Schrijf je in via onderstaande knop:

Ik wil steunend lid worden

Professioneel lidmaatschap

Ben je professioneel betrokken bij autisme en wil je als organisatie lid worden van VVA? Dat kan.

Voor 50 euro is jouw organisatie een jaar lang lid van VVA. Je ontvangt gratis het het VVA-magazine. Een persoon van je organisatie mag gratis of met korting deelnemen aan onze activiteiten. Sommige activiteiten organiseren we enkel voor personen met autisme en hun netwerk. Op onze activiteitenpagina vind je per activiteit voor welke doelgroep de activiteit bestemd is. 
Woon je in een ander land van de Europese unie dan ontvang je het magazine digitaal.

Schrijf je in via onderstaande knop en ontvang een factuur van je betaling:

Ik wil als professioneel lid worden

Beniewd naar jouw voordelen als lid van de Vlaamse Vereniging Autisme?

FacebookTwitterShare