Coronaveiligheidsmaatregelen

Veilig terug aan de slag

Volgens de experten zullen we nog een hele tijd met het coronavirus moeten leven. We zullen dan ook nog een hele tijd maatregelen moeten blijven nemen om de verdere verspreiding of nieuwe opflakkeringen van het virus zoveel mogelijk te vermijden.

Onze live activiteiten gaan terug door, natuurlijk met navolging van de coronamaatregelen die van toepassing zijn. Als activiteiten toch niet live kunnen plaatsvinden zorgen we, in de mate van het mogelijke, voor een online alternatief.
 
Informatie met betrekking tot de veiligheidsmaatregelen die gevolgd moeten worden, kan je dan op deze pagina terugvinden.
 
Vanaf 20/11/2021 geldt terug een algemene mondmaskerplicht bij onze activiteiten op locatie. Er wordt gezorgd voor voldoende ventilatie tijdens de activiteiten. Zorg zelf ook voor een goede handhygiëne.
Een Covid Safe Ticket wordt enkel gevraagd voor activiteiten vanaf 50 deelnemers binnen. Bij VVA is dat laatste niet van toepassing.
 

Een nul-risico voor verspreiding van COVID-19 bij de organisatie van groepsactiviteiten bestaat niet. Het komt er dus op aan om de risico’s te beheren en te beheersen en ze zo tot een minimum te herleiden. Daarvoor zijn we samen verantwoordelijk: organisatoren én deelnemers.

FacebookTwitterShare