VVA Magazine

Het VVA-magazine is een uitgave van de Vlaamse Vereniging Autisme. 

Het magazine staat boordevol persoonlijke ervaringen, geschreven door mensen met autisme en persoonlijk betrokkenen. Verhalen over wat het betekent om dag in dag uit te leven met autisme. In deze inspirerende verhalen wordt vertrokken vanuit de kwaliteiten van mensen met autisme en hun omgeving, rekening houdend met hun specifieke noden.

Door telkens een ander thema te belichten brengen we de diversiteit en het autistisch spectrum in beeld.
Naast verhalen krijg je in het magazine ook een overzicht van onze activiteiten, informatie over de werking van onze vereniging, links naar informatie en andere organisaties in functie van het specifieke thema van het magazine.

Het magazine verschijnt 4 keer per jaar en heeft een oplage van 2.500 exemplaren. Het magazine wordt de eerste dinsdag van maart, juni, september en december verzonden.

Wil je graag een bijdrage leveren voor het magazine of jouw verhaal delen? Stuur een mailtje naar magazine@autismevlaanderen.be

Wil je graag het magazine lezen?

Losse exemplaren bestellen?

Wil je graag weten hoe ons er uit ziet? Of heb je interesse in een specifiek thema? Dan kan je losse exemplaren bestellen.

Een exemplaar van het magazine kost 5 euro per stuk plus verzendkosten. Stuur een mailtje naar magazine@autismevlaanderen.be met jouw bestelling.

Hieronder vind je per thema de inhoud en kan je het voorwoord lezen.

Een abonnement als persoonlijk betrokkene of persoon met autisme?

Wie lid is van Vlaamse Vereniging Autisme ontvangt het VVA Magazine.
Er zijn twee soorten lidmaatschap:

  • Het gewoon lidmaatschap:
    Je betaalt 30 euro per jaar,
    je ontvangt naast het magazine allerlei voordelen.
  • Het steunend lidmaatschap:
    Je betaalt 75 euro per jaar,
    je ontvangt naast het magazine allerlei voordelen, bovendien steun je onze organisatie door jouw gift van 45 euro. Je ontvangt een fiscaal attest bij het begin van het volgend jaar.

Ik wil lid worden

Een abonnement als organisatie, beroepskracht of uit interesse?

Ook beroepskrachten, organisaties en andere ge├»nteresseerden kunnen een jaarabonnement nemen op het VVA Magazine. Dat kan voor slechts 40 euro per jaar. 

Woon je in een ander land van de Europese Unie dan betaal je 50 euro voor een jaarabonnement. Stuur dan een e-mail naar: magazine@autismevlaanderen.be. 

Ik wil een abonnement nemen

Benieuwd?

Neem een kijkje in onderstaande nummers van het VVA Magazine. 

 

FacebookTwitterShare