Magazine - Winter 2022

Januari 2022, een nieuw jaar, een nieuw begin… en dit jaar ook een nieuwe look voor ons VVA-magazine.  

Dit magazine heeft als thema “anders zijn”. De verhalen van Nadia, Farida, Sherin, Loubna en Siham tonen ons dat anders zijn en autisme in andere culturen eigenlijk niet anders is dan in de Vlaamse cultuur. Ze vertellen over eenzelfde zoektocht naar een diagnose, naar begrip in hun omgeving, naar hulp, naar ondersteuning, naar ervaringen delen met lotgenoten. Hoe hun religie naar beperkingen kijkt, zorgt ervoor dat ze zich gesterkt voelen: “Een beperking is een geschenk waarvoor je zorg moet dragen en als je dat goed doet, opent dit de Poorten van de Hemelen voor je.”

Verder vind je in ons magazine wat meer nieuws over ons project rond Autismevriendelijke Gemeenten en Steden, de sterkmakers in autisme stellen zich voor, Participate vertelt over de nieuwe tool Dynamo waarmee je je energiebalans in kaart kan brengen, Liesbeth brengt haar autisme in beeld… en last but not least, Tiny neemt met een fantastisch mooie tekst afscheid van haar vaste rubriek “Tiny Gaat”.

Je vindt ook alle informatie in verband met onze VVA-activiteiten van voorjaar 2022 in het midden van dit magazine.


Abonnement

VVA Magazine is een uitgave van Vlaamse Vereniging Autisme en verschijnt 4 keer per jaar.
VVA Magazine is een klankbord voor een brede waaier aan ervaringen en informatie over en rond autisme.

Het VVA Magazine staat boordevol persoonlijke ervaringen, geschreven door mensen met autisme en persoonlijk betrokkenen. Verhalen over wat het betekent om dag in dag uit te leven met autisme. In deze genuanceerde verhalen wordt vertrokken vanuit de kwaliteiten van mensen met autisme en hun omgeving, rekening houdend  met hun specifieke noden. Deze verhalen inspireren!

Meer informatie over het abonnement


Eén of meerdere exemplaren los bestellen?

Een exemplaar van het magazine kost 5 euro per stuk (plus verzendingskosten indien per post te versturen). Stuur een mailtje voor meer informatie of met jouw bestelling.
 

Bekijk ons magazine digitaal

FacebookTwitterShare