Be Aut'hentic • Sterre

Don't lose hope and be aut'hentic!

Sterre

Wat kleur geeft aan mijn leven zijn de mensen om mij heen, onlangs is het nog duidelijker geworden hoeveel ze voor mij betekenen. En hoe belangrijk het is om dat aan hen te laten zien.

Vaak krijg ik te maken met het gevoel van onbegrip. Het is natuurlijk moeilijk te begrijpen wat ik doormaak aangezien niemand een deurtje naar mijn hoofd kan open doen en precies kan ervaren wat ik voel. Er is een verschil tussen begrijpen en begrip tonen, soms is dat laatste al moeilijk voor mijn omgeving. Ik vind het belangrijk om mensen om mij heen te hebben waar ik op kan vertrouwen en dat zij weten dat ze ook kunnen vertrouwen op mij. Dankzij hen heb ik de laatste jaren dingen gedaan waarvan ik dacht dat ik ze nooit zou kunnen.  Ze zijn onmisbaar voor mij geworden en ik beteken ook veel voor hen.

Sterre

Door bezig te zijn met kunst en perspectieven, bekijk ik vaak de wereld van verschillende kanten

Iets overbrengen met woorden is voor mij soms moeilijk. Kunst is daarom een beter middel om mij uit te drukken. Door te tekenen of schilderen kan ik lasten van mij afzetten en deze omzetten in een manier om te laten zien wat ik meemaak. Door bezig te zijn met kunst en perspectieven, bekijk ik vaak de wereld van verschillende kanten. Ik hoop op een punt te komen dat ik de wereld van mijn kant kan laten zien.

De dingen die ik moeilijk vind zijn vaak moeilijk voor iedereen, alleen voelt het anders: prikkels die harder binnen komen, emoties die anders binnen komen, hard praten dat voelt als roepen wanneer de intenties niet goedaardig zijn; het gevoel dat mensen magisch begrijpen wat ze moeten doen in bepaalde situaties, alsof er regels voor zijn waar ik niks vanaf weet. Door dit soort dingen kan het moeilijk zijn om jezelf te zijn. Toch moet je blijven proberen om dicht bij jezelf te blijven. Jij bent de belangrijkste persoon in jouw leven.

Als je gewoon jezelf blijft en je omringt met de juiste mensen kan ik je vertellen dat het beter kan gaan.

Don’t lose hope and be aut’hentic!

FacebookTwitterShare