#begripvoorautisme: bezoek onze prikkelcaravan!

Op 2 april is het opnieuw Wereld Autisme Dag. Wij maken er deze keer een heuse Wereld Autisme Week van en trekken met onze prikkelcaravan op tournee door Vlaanderen. We nodigen voorbijgangers uit om binnen te stappen in de wereld van autisme en zelf te ervaren hoe het is om autisme te hebben: hoe voelt het als je omgeving plots onvoorstelbaar wordt? Samen met enkele partners - waaronder de Liga Autisme Vlaanderen - staan we klaar om al jouw vragen te beantwoorden en geven we je graag meer informatie. Zo kunnen we met z’n allen het begrip voor mensen met autisme doen groeien en als een positief virus verspreiden.

Lees hier de exacte data en locaties van onze tournee met de prikkelcaravan.

Om het begripvirus onder de media-aandacht te brengen, staat de prikkelcaravan op Wereld Autisme Dag zelf op de terreinen van VRT. We ontvangen er journalisten en medewerkers, zodat we ook hen kunnen ‘prikkelen’ met deze unieke ervaring. De Madammen (Radio 2) hebben we alvast overtuigd om er die dag een programma-item van te maken!

Kan je niet naar onze prikkelcaravan komen? Er zijn nog vele andere manieren om mee het begripvirus voor autisme te verspreiden: gebruik bijvoorbeeld onze #begripvoorautisme Facebookpin of loop mee met de Blue Run in Gent op 6 april.

Ontdek er hier alles over. Naast allerlei nuttige tips vind je er ook andere manieren om begrip te tonen en mensen met autisme te steunen.

 
 
 
FacebookTwitterShare

Ontdek ook