Praatavonden en praatsessies

Praatavonden en praatsessies

Op praatavonden kunnen allerlei thema’s besproken worden, tenzij anders vermeld. Het uitwisselen van ervaringen van persoonlijk betrokkenen, zoals ouders, partners, familieleden, vrienden… en van personen met autisme staat centraal. Deze activiteiten zijn bedoeld voor persoonlijk betrokkenen en mensen met autisme, niet voor beroepskrachten en studenten. De gespreksbegeleider leidt de praatavond in goede banen.
De praatavonden/praatsessies zijn gratis.

Praatavonden/praatsessies over 1 centraal thema

Autisme in een partnerrelatie

Zowel online als op verschillende locaties kunnen partners met en zonder autisme tijdens de gespreksavonden ‘Autisme in een partnerrelatie’ ervaringen uitwisselen over het samenleven. Het uitwisselen van vragen, ervaringen en ideeën staat centraal. De gespreksbegeleiding wordt verzorgd door bedreven ervaringsdeskundigen.

Overzicht activiteiten Autisme in een partnerrelatie

 

55-plussers met autisme

Online praatsessies waarbij je de gelegenheid krijgt om bondgenoten te ontmoeten en jouw ervaringen rond dit thema te delen. Je kunt vrijuit praten, maar ook luisteren naar verhalen van anderen die jou steun en herkenning kunnen bieden. De gespreksbegeleiding wordt verzorgd door bedreven ervaringsdeskundigen.

Overzicht praatsessies 55-plussers met autisme

 

Ouder van een kind met autisme

Online praatavonden waar ouders van een kind met autisme de gelegenheid krijgen om bondgenoten te ontmoeten en hun ervaringen te delen. Je kunt vrijuit praten, maar ook luisteren naar verhalen van anderen die jou steun en herkenning kunnen bieden. De gespreksbegeleiding wordt verzorgd door bedreven ervaringsdeskundigen.

Overzicht praatavonden Ouder van een kind met autisme

FacebookTwitterShare