Ervaringsverhalen gezocht: autisme en eetproblemen

Voor het volgende magazine dat in december verschijnt zoeken we nog enkele getuigenissen. Het heeft als thema "Autisme en eetproblemen".
 
In ons magazine willen we diverse verhalen vertellen. Daarom zoeken we mensen die een eigen ervaringsverhaal kunnen vertellen dat valt onder het thema. We interpreteren eetproblemen heel breed bvb. niet willen eten, bepaalde zaken niet kunnen eten, geen honger voelen, anorexia, boulimie...
Dit mag het verhaal zijn van jezelf, je kind, je partner, je ouder... wel graag met toestemming van de genoemde personen. Anoniem je verhaal vertellen kan ook.
 
Je hoeft geen goeie schrijver te zijn en je tekst mag heus fouten bevatten. Als jij een waardevol verhaal hebt dat een inspiratie kan vormen voor iemand anders, zoeken we samen naar de beste manier om dit verteld te krijgen.
 
Wil je graag jouw verhaal vertellen? Stuur dan eerst een mailtje naar sofie@autismevlaanderen.be met een korte beschrijving van wie je bent en waarover je wil vertellen. Dat kan tot en met maandag 31 oktober.
 
Niet alle verhalen kunnen altijd in ons magazine worden opgenomen, maar indien mogelijk en met jouw toestemming kunnen ze op termijn verschijnen op de website.
 
Wil je graag het volgende magazine ontvangen, word dan nu al lid. Dan krijg je in december niet alleen het volgende magazine, maar dan kunnen jij en je gezinsleden in het najaar ook gratis deelnemen aan alle live en online activiteiten.
FacebookTwitterShare